De 5 beste antivirusene med inkludert VPN (og der begge er brukbare) i {{current_year}}

De 5 beste antivirusene med inkludert VPN (og der begge er brukbare) i {{current_year}}

Dårlig tid? Her er de beste antivirusene med et VPN i 2020:

 • Norton: Nr. 1 av antivirusene i 2020. Kommer med skadevarebeskyttelse i høy kvalitet og et sikkert VPN som passer de fleste behov og budsjett. Du kan til og med få VPN (med ubegrenset data) på den billigste planen med Norton 360.

En av de mest velkjente antivirusprodusentene inkluderer et VPN i antiviruspakken, men mange VPN som inkluderes med antivirusprogramvare er smertelig trege og ikke 100 % sikre, hvilket betyr at du likevel kan spores og spioneres på.

Et VPN i høy kvalitet sporer ikke internettbruken, det beskytter deg mot WiFi-hackere, og gjør at du får tilgang til geobegrenset innhold fra andre land.

Det å finne en leverandør som både har et kraftig antivirus og et kraftig VPN er vanskelig. Men, etter å ha testet de 50 beste antiviruspakkene på markedet, har jeg klart å finne de 5 beste antivirusene som har 100 % beskyttelse mot skadevare og som også inkluderer et VPN i høy kvalitet.

Her er oppsummeringen på de 5 beste antivirusprogrammene med et VPN:

 • 1. Norton: Nr. 1 på listen over antivirus med VPN-pakke i 2020.
 • 2. Bitdefender: Raskt VPN, omfattende antivirusbeskyttelse.
 • 3. Avira: Superkraftig personvernbeskyttelse, dekker et stort antall enheter.
 • 4. Panda: Billige planer og god til familier, men VPN-et er begrenset.
 • 5. TotalAV: Kraftig antivirusbeskyttelse, men VPN-et mangler noen personvernfunksjoner.
 • Spørsmål og svar om antivirus med et VPN.

Hvordan valgte jeg ut de 5 beste antivirusene med et VPN:

Det finnes bare noen få antivirusleverandører der det inkluderte VPN-et kan konkurrere med de beste frittstående VPN-ene som NordVPN og ExpressVPN. Jeg vil at både antivirusprogrammet og VPN-et skal beskytte privatlivet og enheten uansett hvor jeg er, hvor jeg surfer eller hvor mye båndbredde jeg bruker. Disse spesifikasjonene så jeg etter i et godt antivirus der VPN-pakke er inkludert:

 • VPN og sikkerhet. Jeg kontrollerte at alle VPN-ene på denne listen sikrer surfingen enten med 128 eller 256-bits AES-kryptering. Jeg kontrollerte også at leverandørene hadde retningslinjer for ikke å logge aktiviteten og data. Til slutt så jeg etter VPN som bruker nødstopp – som kutter internettilkoblingen for å beskytte IP-adressen hvis VPN-et blir frakoblet – og en beskyttelse mot DNS-lekkasje som sørger for at jeg er anonym online.
 • Kraftig skadevarebeskyttelse. Et kraftig antivirus sørger for oppdatert beskyttelse mot de nyeste sikkerhetstruslene, inkludert nettfiskeangrep, spionvare, løsepengevirus og annen farlig skadevare. Jeg testet alt av antivirusprogramvare på denne listen mot den nyeste skadevaren for å garantere at samtlige har omfattende beskyttelse.
 • VPN og tilgjengelighet. Mange antivirusleverandører har bare begrenset båndbredde på det inkluderte VPN-et. Men ettersom jeg en gamer, en streamer og jobber på nettet – trenger jeg et VPN med ubegrenset båndbredde. Jeg kjørte ulike tester på alle disse VPN-ene for å garantere høy ytelse. Videre er tilgang til geobegrenset innhold en viktig funksjon for mange som bruker VPN. Jeg testet samtlige av disse VPN-ene for å være sikker på at de kunne logge meg inn på strømmetjenester via servere over hele verden.
 • Brukervennlighet. Jeg vil at programvaren jeg bruker skal være enkel å installere og lett å tilpasse. Jeg ga høye poeng til programmene som var lettforståelige og tilgjengelige umiddelbart, selv for de som er mindre datakyndige. Alle antivirusprogrammene på denne listen inkluderer kvalitetssupport og kundeservice i tilfelle du får problemer.
 • Verdi. Jeg kan personlig garantere at alle antiviruspakkene på denne listen har et imponerende funksjonssett til en rimelig pris.

1. Norton – antiviruset med VPN som gir mest for pengene

Norton – antiviruset med VPN som gir mest for pengene

Norton – antiviruset med VPN som gir mest for pengene

Den omfattende pakken Norton 360 inkluderer alt jeg forventer av et antivirus av god kvalitet, inkludert et ubegrenset VPN.

Secure VPN fra Norton er lett å bruke, effektivt og jeg kunne koble meg til 73 servere i 29 land. Denne verdensomspennende dekningen er kombinert med en 100 % garanti på at internettaktiviteten ikke loggføres, som betyr at selv Norton ikke logger private data og sporer hva jeg driver med på nettet. Med en nødstopp og beskyttelse mot DNS-lekkasje, er dette ganske enkelt et VPN øverst på skalaen. Når det gjelder skadevarebeskyttelse, hadde Norton perfekte resultater under dybdeomtalen. Det er også spekket med viktige verktøy for å gi best mulig beskyttelse, inkludert en passordadministrator og omfattende foreldrekontroller.

Strømmetjenester oppdaterer kontinuerlig protokollene for å stenge ute VPN-brukere, men Norton sitt VPN gjorde det skikkelig godt, det å få tilgang til geobegrenset innhold fra godt beskyttede nettsteder som Netflix var uproblematisk for meg med Norton Secure VPN.

I motsetning til de fleste andre antivirusleverandørene, har Norton et ubegrenset VPN på den billigste pakken, Norton 360 Standard. Denne dekker derimot bare 1 enhet, så jeg anbefaler å oppgradere til pakken Norton 360 Deluxe som dekker 5 enheter og har ekstra 40 GB med skylagring (50 GB totalt).

Nortons VPN er bra til sikker surfing, men det er ikke det raskeste VPN-et på denne listen – jeg så et betydelig dropp på opp- og nedlastingshastigheten når VPN-et kjørte. Det er ikke sikkert dette er et problem for de fleste, jeg kunne fremdeles strømme video i høy kvalitet, men det er verdt å merke seg hvis du er på utkikk etter et superraskt VPN. Selv om det ikke er like raskt som de beste frittstående VPN-ene, er Norton Secure VPN mye for pengene og er mer enn nok for de fleste behovene du har med et VPN.

Oppsummering:

Pakkene i serien Norton 360 kombinerer et kraftig antivirus med et ubegrenset VPN, alt til en god pris. Antiviruset fra Norton fikk 100 % i skadevarebeskyttelse under testing og inkluderer et imponerende antall ekstrafunksjoner. Nortons Secure VPN har moderne beskyttelse av personvernet, og det konkurrerer med de beste frittstående VPN-ene på markedet i dag. Selv om det ikke topper lista når det gjelder hastighet, er VPN-et likevel raskt nok i massevis for de fleste. Hvis du trenger det beste antiviruset på markedet som inkluderer et sikkert VPN i høy kvalitet, da er Norton 360 det perfekte valget.

Besøk Norton

2. Bitdefender – VPN med høy ytelse og kraftig antivirusbeskyttelse

Bitdefender – VPN med høy ytelse og kraftig antivirusbeskyttelse

Bitdefender – VPN med høy ytelse og kraftig antivirusbeskyttelse

Bitdefender Total Security er en prisbelønnet antivirusprogramvare, og den leveres med et VPN med høy ytelse. VPN-et er rangert blant de raskeste under testingen, det er enkelt å bruke og det har servere på 27 forskjellige steder – noe som fjerner blokkeringen på geobegrensede strømmetjenester som Netflix.

De har retningslinjer for at aktiviteten ikke logges, nødbryter, beskyttelse mot DNS-lekkasje – og ettersom Bitdefender er et rumensk selskap, trenger du ikke å bekymre deg for personvernet. Datasikkerhetslovgivningen i Romania sørger for at Bitdefender ikke kan kompromittere data, selv i etterforskningssammenheng.

Bitdefender ligger klart på lederplass hva angår ytelse, personvern og cybersikkerhet, men det er ganske dyrt. VPN innbakt i Total Security tillater bare 200 MB med data om dagen, som betyr at de fleste ønsker å kjøpe Premium VPN med ubegrenset databruk.

Bitdefender har en av de sikreste antivirusprogrammene i verden, (du kan lese dybdeomtalen her). Antiviruset kjører stille i bakgrunnen, så du blir ikke lesset ned med plagsomme varsler eller CPU-krevende skanning. Virusdeteksjonen imponerte meg stort, Total Security tok alt jeg prøvde av testskadevare.

Likevel, noen av antivirusfunksjonene er bare tilgjengelige gjennom online-portalen istedenfor å ha det på kontrollpanelet, hvilket gjør installasjonen litt komplisert hvis du ikke er blant de mest datakyndige. Heldigvis har Bitdefender en responsiv og kunnskapsrik kundeservice som gir support 24/7.

Oppsummering:

Bitdefender er et godt antivirus med et VPN i topp kvalitet. Det er blant de beste antivirusprogrammene til skadevarebeskyttelse, optimalisert CPU-ytelse og rask VPN-hastighet. VPN-et, som er gratis, har bare en båndbredde på 200 MB, så jeg anbefaler å kjøpe Premium VPN hvis du foretar deg noe som krever litt data som video-streaming. Bitdefender er den perfekte løsningen hvis personvern og ytelse sorterer blant de viktigste prioriteringene.

Besøk Bitdefender

3. Avira – best på bedriftsinnstillinger

Avira – best på bedriftsinnstillinger

Avira – best på bedriftsinnstillinger

Pakken Prime fra Avira, annonseres av Avira som «den ultimate sikkerhetspakken til alle enheter», og pakken tilbyr faktisk beskyttelse for opptil 25 forskjellige enheter, som er perfekt for store familier eller småbedrifter. Avira kan installeres på enheter som bruker: Windows, macOS, Android og iOS. Avira Phantom VPN Pro kan installeres på et ubegrenset antall enheter, en annen fordel for bedrifter som ønsker å beskytte egne data.

Phantom VPN fra Avira er en av favorittene på denne VPN-listen. Det har alt jeg ønsker fra et VPN, 256-bits kryptering, ingen loggføring, beskyttelse mot DNS-lekkasje og det er sammenkoblet med et nettverk av 50 serverlokalisasjoner i 36 land. Med en daglig båndbredde på 500 MB, er prisen god. Sannsynligvis vil de fleste brukerne oppgradere til Phantom VPN Pro, som inkluderer live-chat kundesupport, nødstopp og ubegrenset databruk.

Selv om VPN-et har førsteklasses beskyttelse av personvernet, ble jeg litt skuffet av ytelsen under testingen. Phantom VPN gjorde nedlastingshastigheten tregere enn både Bitdefender og Norton. Ytelsen kan være et problem for noen brukere, men jeg hadde ingen problemer med å strømme geobegrenset video i HD fra flere strømmetjenester.

Jeg ble virkelig imponert over antivirusprogramvaren fra Avira. Avira Prime hadde perfekte resultater i sikkerhetstesten, med en deteksjonsrate mot skadevare på 100 %. Avira Prime er utviklet for å kjøre i bakgrunnen, så jeg fikk ingen irriterende varsler, selv mens programmet holdt på å slette alt av skadevare jeg prøvde å installere.

Avira har gjort en god jobb med å designe brukergrensesnittet, programmet er appellerende, og alle cybersikkerhetsfunksjonene er lett tilgjengelige. Jeg installerte programmet, gjorde nødvendige tilpasninger etter egne spesifikasjoner og det kjørte stille i bakgrunnen i løpet av minutter.

Oppsummering:

Phantom VPN Pro fra Avira er ledende på beskyttelse av personvernet, og det dekker et ubegrenset antall enheter. Gratis VPN har 500 MB med daglig surfing, som er et godt tilbud. Avira Prime gjorde det bra på skadevaretestingen, og hele antiviruspakken får gode resultater innen sikkerhet, brukervennlighet og verdi. Dette er et godt produkt for alle som er ute etter å sikre egne data på et stort nettverk med mange enheter.

Besøk Avira

4. Panda – best på foreldrekontroller

Panda – best på foreldrekontroller

Panda – best på foreldrekontroller


Panda er et pålitelig antivirus som leveres med et lynraskt VPN. Fordi Panda Dome bruker den samme VPN-protokollen som den prisbelønte VPN-leverandøren Hotspot Shield, så var dette en av de raskeste VPN-ene i ytelsestestene. Pandas VPN inkluderer også strenge retningslinjer på å ikke loggføre aktivitet, og fjerner blokkering på strømmeinnhold over hele kloden.

Panda Dome har mange smarte funksjoner som sørger for at barna er trygge når de surfer på Internett. Jeg kan overvåke surfehistorikken, databruken, begrense visse apper og få varsler om farlig internettaktivitet, i tillegg kan jeg spore hvor barna befinner seg hvis de har med seg en mobil enhet. Alle disse funksjonene kan tilpasses ved bruk av unike brukerprofiler, så jeg kan lage spesifikk beskyttelse avhengig av hva ungen trenger.

Pandas gratis VPN inkluderer bare 150 MB til daglig bruk, og det velger automatisk hvilken server du skal hostes på – dette er ikke så bra hvis du ønsker å fjerne blokkeringen på geobegrenset innhold på strømmetjenester. Oppgradering til Premium VPN er definitivt det beste alternativet med Panda Dome. Du får den samme høye ytelsen i tillegg til valgfri serverlokalisering, ubegrenset databruk og kundesupport 24/7.

Panda Dome har omfattende antivirusbeskyttelse, det tok alt av skadevare jeg forsøkte å installere. Den skybaserte aktive skanneren er rask og krever lite ressurser – min maskin ble knapt merkbart tregere under virusskanningene. Panda Dome er visuelt appellerende og brukervennlig, og det inkluderer alle de viktige beskyttelsesverktøyene mot virus, slik som foreldrekontroller, identitetsbeskyttelse, nettbankbeskyttelse og en passordadministrator.

Oppsummering:

VPN fra Panda er en av de raskeste på markedet, selv når det sammenlignes med frittstående VPN-er, og det et av de beste til å få tilgang til geobegrenset strømmeinnhold (men kun på varianten Premium VPN). Satte også pris på sikkerheten og at ingenting ble logget. Som en antivirusprogramvare, har Panda Dome omfattende skadevarebeskyttelse, gode foreldrekontroller og et vakkert brukergrensesnitt. Panda er virkelig fleksibel på opp- og nedgraderinger, som er bra for brukere med et lavere budsjett. Sjekk ut Panda Dome hvis du ønsker en fleksibel pakke med antivirus/VPN til hele familien.

Besøk Panda

5. TotalAV – best på brukervennlighetTotalAV – best på brukervennlighet

TotalAV er et relativt ungt selskap i antivirusbransjen. De har antivirusprodukt av høy kvalitet som er spekket med funksjoner – inkludert et VPN. Det er det beste alternativet hvis du vil ha en antivirusprogramvare som er superenkel i bruk og har et VPN.

VPN fra TotalAV har den beste internasjonale tilgangen jeg har sett. Den bruker den åpne protokollen OpenVPN, som oppdateres kontinuerlig for å ligge foran de store strømmeselskapene. Med mer enn 60 serverlokalisasjoner over hele verden, kan de omgå nesten alt av geografiske begrensninger. Jeg hadde ingen problemer med å få tilgang til Netflix fra servere over hele kloden, uten å forlate huset mitt i Storbritannia.

TotalAV VPN er superraskt, men jeg har litt problemer med beskyttelsen av personvernet. Selv om de har 256-bits kryptering, som beskytter surfingen, har de ingen retningslinjer som garanterer for personvernet og at aktiviteten ikke loggføres. Dette betyr at surfehistorikken kan spores av TotalAV. Selv om de har et godt rykte på seg for å beskytte brukerdata, ville jeg gjerne sett at de hadde implementert retningslinjer for ikke å logge data i fremtidige versjoner av produktet.

Antivirusprogramvaren TotalAV gjorde det ekstremt bra under skadevaretestingen. Programvaren fjernet alt av skadevaren jeg installerte på maskinen, og motoren som kjører sanntidsskanningen tok all skadevaren jeg lastet ned i løpet av sekunder. Brannmuren og beskyttelsen mot løsepengevirus oppdateres automatisk, så jeg er alltid beskyttet mot de siste truslene. Jeg ble også imponert over det store utvalget av verktøy til systemoptimalisering og -rensing. Jeg kunne slette rot som pakker seg opp i bakgrunnen, frigjøre plass og øke ytelsen på datamaskinen i løpet av minutter.

TotalAV skiller seg virkelig ut på grunn av det intuitive brukergrensesnittet. Alle funksjonene og innstillingene er inkludert i et enkelt kontrollpanel. Dette er perfekt for alle som ikke har all verdens datainnsikt og bare vil ha et enkelt produkt de kan installere og lett tilpasse.

Oppsummering:

TotalAV gjorde det bra igjennom testingen – antiviruset og VPN-et er begge skikkelig effektive. Jeg liker virkelig det brukervennlige grensesnittet, og optimaliseringsverktøyene er blant de beste. Men, mangelen på beskyttelse av personvernet i VPN-bruken forhindret meg i å plassere TotalAV høyere opp på listen. Men dette er det rette alternativet hvis du ønsker en alt-i-ett pakke med antivirus og VPN som er superenkelt å bruke.

Besøk Total AV

Toppleverandører som ikke klarte listen:

 • Avast/AVG. Avast og AVG (samme selskap) var begge implisert i en gedigen skandale for å selge brukerdata til annonsører. Dette er selvfølgelig et enormt tillitsbrudd, og jeg ville aldri anbefale noen å bruke et antivirus eller et VPN fra et selskap som stjeler surfedata og deretter selger det med millionfortjeneste i dollar. For å lese mer om saken, gå hit.
 • McAfee. McAfees VPN kan være en grei oppgradering hvis du allerede har en McAfee-plan. Men utover det er ikke VPN-et spesielt raskt, har problemer med strømmetjenester og mangler bestemte retningslinjer på datalogging. Alle VPN-ene på denne listen er mye bedre.
 • Kaspersky. Kaspersky har sitt VPN på et eget abonnement. Både VPN-et og antivirusprogramvaren har beskyttelse i høy kvalitet som gjorde det bra i løpet av testingen. De havnet ikke på listen på grunn av prisen – de andre all-inclusive-pakkene med antivirus og VPN jeg valgte ut til denne listen, har tilsvarende funksjoner til en bedre pris.

Antivirus med et VPN – Spørsmål og svar

🤔 Erstatter et VPN et antivirus?

Nei! Et VPN og et antivirus er ikke det samme. Et antivirus beskytter enheten ved å finne, analysere og ødelegge potensielt skadelige data, forhindre skadevare fra å komme seg inn på datamaskinen og blokkere uautoriserte brukere fra å betjene tastaturet og skjermen. Et VPN skjuler IP-adressen og tillater privat surfing – men du kan likevel utsettes for virus uten et antivirusprogram.

💻 Fungerer et antivirus med et VPN?

Ja! Et VPN kompromitterer ikke funksjonaliteten på antivirusprogrammet, enten det tilbys som en del av en pakke eller kjøpes som en separat tjeneste. Det du får, er en garanti på ekstra beskyttelse for enheten og identiteten din online. Alle antivirusene på denne listen har et VPN inkludert.

🛡️ Kan vi stole på VPN-leverandørene?

Selv om et VPN skjermer surfingen fra tredjeparter, kan historikken logges av noen VPN-leverandører. Alle de samme risikoene vedrørende personvernet som er til stede uten bruk av et VPN, gjelder også når du bruker et VPN som logger historikken – dataene kan selges, mistes og misbrukes på andre måter. Derfor er retningslinjene om ingen loggføring en praktisk del av VPN-tjenesten. Du bør kun bruke produkter fra velkjente, anerkjente selskaper – Norton 360 topper min liste og er 100 % pålitelig.

📱 Kan VPN brukes på flere enheter?

Det er avhengig av hvilken antiviruspakke du får. Avira Prime er bestevalget for de som vil beskytte flere enheter med en enkel antivirus/VPN -pakke. Hvis du derimot ønsker å beskytte familien på nettet, anbefaler jeg Panda Dome på grunn av de fleksible abonnementsalternativene og foreldrekontrollene. Norton 360 har også noen av de beste foreldrekontrollene på markedet.

Source of Article