10 beste antivirus Black Friday/Cyber Monday deals [ACTIEF 2021]

10 beste antivirus Black Friday/Cyber Monday deals [ACTIEF 2021]

Katarina Glamoslija Katarina Glamoslija 10 beste antivirus Black Friday/Cyber Monday deals [ACTIEF 2021]

Top 10 antivirus deals – Post-Black Friday 2021:

 • 1.🥇 – Beste antivirussoftware in 2021.
 • 2.🥈 – De beste voor volledige bescherming tegen cybercriminaliteit.
 • 3.🥉 – Beste antivirus voor macOS.
 • 4. – De beste voor gebruiksgemak.
 • 5. – Cyberbeveiliging met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
 • 6. – De beste voor snel scannen & systeemversnelling.
 • 7. – De beste voor gamers.
 • 8. – De beste voor veilig winkelen & bankieren.
 • 9. – De beste voor intuïtieve extra’s.
 • 10. – Beste ‘installeer-en-vergeet’ antivirus

Black Friday en Cyber Monday zijn voorbij, maar sommige antivirussen geven nog steeds enorme kortingen! Gebruik deze actieve kortingscodes om alle apparaten in je huishouden te beschermen en flink te besparen op eersteklas cyberbeveiliging. Maar schiet op, want deze kortingen zijn tijdelijk en niemand weet wanneer ze weggaan!

1.🥇 – Beste algemeen antivirus & internetbeveiliging

Norton biedt mijn favoriete post-Black Friday deal in 2021 – je kunt Norton nu krijgen met maar liefst korting. Norton is niet alleen één van de beste malwarescanners met een perfect percentage van 100% malwaredetectie tijdens alle tests, maar biedt ook een breed scala aan internetbeveiliging tools en is supermakkelijk te gebruiken.

 • Beschermt Windows-, MacOS-, Android- en iOS-apparaten.
 • Extra’s, zoals een virtueel privénetwerk (VPN), een wachtwoordmanager en ouderlijk toezicht.
 • Wordt geleverd met een royale, risicovrije 60-dagen geld-terug-garantie.

Pak nu Norton’s beste deal

Lees onze volledige Norton review

2.🥈 – Meest uitgebreide pakket voor cyberbeveiliging

Bitdefender is één van mijn favoriete antivirusprogramma’s in 2021 en het heeft één van de beste post-Black Friday deals van dit jaar. Met de royale korting van Bitdefender kun je complete bescherming krijgen voor al je apparaten tegen een prijs die moeilijk te verslaan is.

De op gedrag gebaseerde virusscanner van Bitdefender is uitstekend in het detecteren en blokkeren van alle soorten malware, en het programma heeft meer extra functies dan de meeste concurrenten.

 • Lichtgewicht bescherming tegen malware zonder systeemvertraging.
 • Wordt geleverd met systeemoptimalisatie, bescherming tegen ransomware, antidiefstal tools, een VPN, een wachtwoordmanager en nog veel meer.
 • 30-dagen geld-terug-garantie op alle aankopen.

Pak nu Bitdefender’s beste deal

Lees onze volledige Bitdefender review

3.🥉 – Beste antivirus voor Mac (+ goede bescherming voor Windows)

Intego is mijn topkeuze voor Mac-computers in 2021 en het heeft onlangs fatsoenlijke antivirussoftware uitgebracht voor Windows-gebruikers. Intego heeft goede capaciteiten voor virusdetectie en verwijdering, blokkeert al onze testmalware tijdens al onze tests en het is heel gemakkelijk te gebruiken op zowel Mac als Windows. En met de geweldige post-Black Friday deal van Intego krijg je een geavanceerd antivirus voor een fractie van de oorspronkelijke prijs.

 • Extra’s, zoals systeemopschoning, gegevensback-up en ouderlijk toezicht (alleen Mac).
 • Optioneel VPN voor zowel Mac- als Windows-gebruikers (verkrijgbaar bij de kassa).
 • Geld-terug-garantie van 30 dagen.

Pak nu Intego’s beste deal

Lees onze volledige Intego review

4. – Meest intuïtieve antivirussoftware (geweldig voor beginners)

[affiliate-link vendor=”318″ alooma-button-id=”1142775″]TotalAV[/affiliate-link] heeft een eersteklas malware-engine, wordt geleverd met enkele van de beste tools voor systeemversnelling en optimalisering, en is uiterst eenvoudig te gebruiken. Naast het feit dat het een uitstekende keuze is voor nieuwe of beginnende gebruikers, is TotalAV een goede optie voor gebruikers met oude of trage computers; met TotalAV’s tune-up tools werkt je apparaat veel sneller en soepeler. TotalAV’s post-Black Friday deal is ook vrij goed, dus maak zeker gebruik van deze kans om een premium antivirus te krijgen tegen een lage prijs.

 • Systeemtune-up tools, zoals junk cleaner, duplicate file finder, browser-opschoning en meer.
 • Optioneel VPN, wachtwoordmanager en bescherming tegen ID-diefstal voor gebruikers in de VS, Canada en de EU.
 • 30-dagen geld-terug-garantie op alle abonnementen.

Pak nu TotalAV’s beste deal

Lees onze volledige TotalAV review

5. – Uitstekende waarde met beveiliging voor maximaal 10 apparaten

McAfee is één van de bekendste namen in de cyberbeveiligingsindustrie en dat is niet voor niets. Alle pakketten voor internetbeveiliging van McAfee bieden uitstekende bescherming tegen malware, een goede reeks online beveiligingsfuncties en dekking voor alle apparaten en besturingssystemen. McAfee’s post-Black Friday deal is beter dan wat de meeste andere antivirussen aanbieden, vooral als je een meerjarig abonnement neemt.

 • Premium bescherming voor zowel particulieren als gezinnen (dekt 1-10 apparaten),
 • Biedt een VPN, ouderlijk toezicht, bescherming tegen ID-diefstal, antidiefstal tools en versleutelde opslag.
 • Alle abonnementen worden ondersteund door een 30-dagen geld-terug-garantie

Pak nu McAfee’s beste deal

Lees onze volledige McAfee review

6. – Beste lichtgewicht antivirus

Avira heeft één van de snelste malware-engines in de industrie die in staat is om alle soorten malware te detecteren en te verwijderen in een zeer korte tijd, zonder de systeemprestaties te beïnvloeden. Avira heeft goede tools voor systeemtune-up en opschoning. Deze tools kunnen een apparaat versnellen, batterijprestaties optimaliseren en drivers en andere verouderde programma’s updaten. En met Avira’s geweldige post-Black Friday deal kun je een uitstekend antivirus krijgen voor maximaal 5 apparaten tegen een geweldige prijs.

 • Inclusief een goede wachtwoordmanager en VPN.
 • Goed ontworpen apps die gemakkelijk te navigeren zijn.
 • Risicovrije 30-dagen geld-terug-garantie.

Pak nu Avira’s beste deal

Lees onze volledige Avira review

7. – Beste antivirus voor gamers

BullGuard heeft de beste game-booster op de markt. Hoewel sommige concurrerende antivirussen game-modi hebben, verbetert BullGuard de CPU-prestaties tijdens het gamen (daarom staat het op nummer 1 in onze lijst van de beste antivirussystemen voor games). Maar BullGuard is ook een goede keuze voor niet-gamers, omdat het een betrouwbare malwarescanner heeft die heeft bewezen 100% effectief te zijn tegen bedreigingen.

 • Game-booster beschikbaar bij alle abonnementen, zelfs de meest betaalbare.
 • Ouderlijk toezicht met goede opties voor personalisering.
 • Geld-terug-garantie van 30 dagen.

Pak nu BullGuard’s beste deal

Lees onze volledige BullGuard review

8. – Het beste voor het beveiligen van online betalingen

Kaspersky biedt een goede malware-engine met topscores tijdens al onze tests, evenals goede cyberbeveiliging, waaronder een veilige browser en virtueel toetsenbord die online bankieren en winkelen beveiligen. En met Kaspersky’s post-Black Friday deal kun je al je apparaten supergoedkoop beschermen.

 • Goede bescherming van privacy (gegevensback-up en -herstel, bestandsversleuteling en -vernietiger, webcambeveiliging…)
 • Ouderlijk toezicht met locatiebepaling en veilig zoeken op YouTube.
 • 30-dagen geld-terug-garantie op alle aankopen.

Pak nu Kaspersky’s beste deal

Lees onze volledige Kaspersky review

9. – Intuïtief met een ton aan functies

Panda heeft vrijwel alle functies voor cyberbeveiliging die je maar kunt bedenken – en ze zijn allemaal zeer gemakkelijk te gebruiken. Hoewel sommige extra tools van Panda wat verbetering behoeven, is dit nog steeds een geweldig antivirus voor gebruikers die op zoek zijn naar een volledig functioneel product dat geen enkele technische kennis of ervaring vereist. Met deze post-Black Friday deal kun je Panda krijgen voor een lagere prijs dan de meeste andere merken.

 • Opvallende extra’s, zoals de Rescue Kit voor het opschonen van een zwaar geïnfecteerde pc.
 • Dekking voor 1, 3, 5, 10 of onbeperkt aantal apparaten.
 • Meerdere abonnementen & 30-dagen geld-terug-garantie.

Pak nu Panda’s beste deal

Lees onze volledige Panda review

10. – Minimalistische antivirusscanner (met een redelijk VPN)

Malwarebytes is een minimalistisch, ‘installeer-en-vergeet’ antivirus dat enkel malwarescanning, online beveiliging en een VPN heeft. Hoewel ik graag zou zien dat Malwarebytes wat extra functies toevoegt aan zijn antivirus, vind ik het een goede optie voor gebruikers die gewoon een eenvoudig en effectief antivirus willen dat op de achtergrond draait.

 • Snel VPN met onbeperkte data en servers in 30 landen.
 • Aanbevolen voor beginners of gebruikers zonder technische kennis.
 • Genereuze 60-dagen geld-terug-garantie.

Pak nu Malwarebytes’s beste deal

Lees onze volledige Malwarebytes review

Veelgestelde vragen – Black Friday & Cyber Monday

Zijn dit echt de laagste prijzen voor antivirussen die er zijn?

Ja. Alle antivirusdeals op deze pagina bevatten directe links naar de verborgen kortingspagina van elk merk, waar je hun beste abonnementen tegen de beste prijzen kunt vinden. Maar houd er rekening mee dat de meeste deals eigenlijk geheime deals zijn die alleen op deze pagina’s beschikbaar zijn, dus je zult nergens anders betere prijzen krijgen!

Bieden antivirussen gratis tests aan voor Black Friday/Cyber Monday?

Sommige antivirussen op deze lijst kun je gratis uitproberen, maar het is belangrijk om te weten dat de aanbiedingen van deze merken maar heel kort geldig zijn – als je een gratis proefabonnement krijgt, zijn de aanbiedingen waarschijnlijk niet meer beschikbaar tegen de tijd dat je proefabonnement is afgelopen.

Desalniettemin hebben de meeste antivirussen die ik aanbeveel een 30-dagen geld-terug-garantie (Norton biedt een royale 60-dagen geld-terug-garantie), wat betekent dat je een antivirus kunt kopen met een Black Friday/Cyber Monday deal en al je geld binnen 30 dagen terug kunt krijgen (of 60 dagen als je Norton neemt) als je niet 100% tevreden bent met het product.

Kan ik een antivirus installeren op al mijn apparaten?

Het hangt ervan af hoeveel apparaten je wilt beschermen, maar de meeste antivirussystemen op deze lijst – waaronder Norton en Bitdefender – bieden multidevice- of gezinspakketten aan die een minimum van 5 apparaten dekken. En sommige merken, zoals McAfee, bieden bescherming voor maximaal 10 apparaten.

Al mijn topkeuzes hebben ook goed ontworpen, intuïtieve apps voor Windows en macOS (ik raad TotalAV aan voor gebruiksgemak) en de meeste merken op deze pagina hebben ook Android- en iOS-apps.

Kan ik niet gewoon een gratis antivirus gebruiken?

Dat kan, maar gratis antivirussoftware is zeer beperkt en biedt meestal alleen on-demand malwarescanning. Om realtime bescherming te krijgen, extra’s zoals een VPN, een wachtwoordmanager en ouderlijk toezicht, plus eersteklas klantenondersteuning, moet je investeren in een eersteklas antivirus. Maar het goede nieuws is dat het nu de beste tijd is om een antivirus van topkwaliteit aan te schaffen – alle antivirussen op deze lijst bieden geweldige Black Friday/Cyber Monday deals, zodat je complete cyberbeveiliging kunt krijgen voor de laagst mogelijke prijs.

Source of Article