5 parasta VPN:n sisältävää virustorjuntaohjelmaa (ja kumpikin ovat OK) vuonna {{current_year}}

5 parasta VPN:n sisältävää virustorjuntaohjelmaa (ja kumpikin ovat OK) vuonna {{current_year}}

Vain vähän aikaa? Tässä parhaat VPN:n sisältävät virustorjuntaohjelmat vuonna 2020:

  • Norton: Vuoden 2020 paras virustorjunta. Sisältää useimpien käyttäjien tarpeisiin ja budjetteihin sopivan korkealaatuisen haittaohjelmasuojauksen ja turvallisen VPN:n. VPN:n rajattomalla datalla saa käyttöönsä jopa halvimmassa Norton 360 -tilauksessa.

Useimmat tunnetut virustorjuntayhtiöt sisällyttävät virustorjuntatilaukseen VPN:n, mutta monet tällaiset VPN:t ovat tuskallisen hitaita eivätkä täysin turvallisia – mikä tarkoittaa, että käyttäjän toiminnan seuraamista ja vakoilua voi tapahtua.

Korkealaatuiset VPN:t eivät seuraa internetin käyttöä, suojaavat Wifi-hakkereilta ja mahdollistavat maantieteellisesti rajoitettujen sisältöjen käyttämisen.

On kuitenkin vaikeaa löytää tuotetta, jossa on sekä virustorjunta että tehokas VPN. Testattuani 50 suosituinta virustorjuntaa, olen kuitenkin löytänyt 5 parasta antivirusta joista löytyy täyssuojaus haittaohjelmilta sekä korkealaatuinen VPN.

Tässä yhteenveto viidestä parhaasta VPN:n sisältävästä virustorjuntaohjelmasta:

Kuinka valitsin 5 parasta VPN:n sisältävää virustorjuntaa:

Vain muutama VPN:n sisältävä virustorjunta pystyy kilpailemaan parhaiden erillisten VPN-palveluntarjoajien, kuten NordVPN:n ja ExpressVPN:n kanssa. Haluan, että virustorjuntaohjelma ja VPN suojaavat yksityisyyttäni ja laitettani riippumatta siitä missä olen, mitä selailen tai kuinka paljon kaistanleveyttä käytän. Loistavassa VPN:n sisältävässä virustorjuntaohjelmassa haluaisin olevan seuraavia ominaisuuksia:

  • VPN-suojaus. Varmistin, että jokainen listauksen VPN käyttää joko 128- tai 256-bittistä AES-salausta, joka mahdollistaa turvallisen nettisurffailun. Selvitin myös, löytyykö no-logs –käytäntöä – varmistaakseni, että edes VPN-palveluntarjoaja ei tallenna toimintaani. Lopuksi selvitin vielä löytyikö VPN:stä hätäkatkaisua – eli VPN-yhteyden katketessa myös internet-yhteyteni katkaistaan, jotta IP-osoitteeni pysyy suojattuna. Halusin myös tietää, löytyykö DNS-vuotosuojausta, joka auttaa pysyttelemään verkossa anonyyminä.
  • Vahva haittaohjelmasuojaus. Vahvassa virustorjuntaohjelmassa on ajantasainen suojaus uusimmilta tietoturvauhilta, kuten tietojenkalasteluhyökkäyksiltä, vakoiluohjelmilta, kiristyshaittaohjelmilta ja muilta vaarallisilta haittaohjelmilta. Testasin kaikkia tämän listauksen virustorjuntaohjelmia uusimmilla haittaohjelmilla voidakseni varmistaa, että kaikista löytyy kattava suojaus.
  • VPN:n käytettävyys. Monen virustorjuntaohjelman VPN:ssä on rajoitettu kaistanleveys. Itse olen kuitenkin pelaaja, suoratoiston käyttäjä ja työskentelen verkossa. Tarvitsen siis rajattomasti kaistanleveyttä VPN:ssä. Tein VPN:illä erilaisia testejä, jotta pystyin varmistamaan korkean suorituskyvyn. Lisäksi maantieteellisesti rajoitetun suoratoistosisällön käyttäminen on tärkeä ominaisuus monille VPN-asiakkaille, joten testasin kaikki VPN:t voidakseni varmistaa, että suorotoistopalveluiden käyttäminen eri maiden palvelimilta onnistuu.
  • Helppokäyttöisyys. Haluan, että ohjelmiston asentaminen ja mukauttaminen on helppoa. Arvostin ohjelmia, jotka olivat helppotajuisia ja helppokäyttöisiä jopa vähemmän taitaville käyttäjille. Jokainen listauksen virustorjuntaohjelma sisältää korkealaatuisen asiakaspalvelun mahdollisten ongelmien varalta.
  • Vastinetta rahalle. Olen henkilökohtaisesti varmistanut, että kaikista listauksen virustorjuntaohjelmista löytyy vakuuttava ominaisuusvalikoima kohtuuhintaan.

1. Norton – Virustorjunta, jossa parasta vastinetta rahoille sekä VPN

Norton – Virustorjunta, jossa parasta vastinetta rahoille sekä VPN

Norton – Virustorjunta, jossa parasta vastinetta rahoille sekä VPN

Nortonin kattavassa 360-tilauksessa on kaikki, mitä odotan laadukkaalta antivirukselta – kuten rajaton VPN.

Norton Secure VPN on helppokäyttöinen, tehokas ja mahdollistaa yhteyden 73 palvelimeen 29 maassa. Maailmanlaajuisten palvelinten lisäksi Nortonilla on no-logs -käytäntö, eli tietojani ei tallenneta eikä Norton seuraa tekemisiäni verkossa. Se on huippuluokan VPN hätäkatkaisun ja DNS-vuotosuojauksen ansiosta. Haittaohjelmasuojauksessa Norton sai täydet pisteet perusteellisessa arviossamme. Siitä löytyy myös valtavasti tärkeitä työkaluja parhaan suojauksen varmistamiseen, kuten salasananhallinta ja kattavat lapsilukko-ominaisuudet.

Suoratoistopalvelut päivittävät jatkuvasti protokolliaan estääkseen VPN-käyttäjät, mutta Nortonin VPN toimi todella hyvin – maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttäminen Netflixin tapaisilla hyvin suojatuilla verkkosivustoilla ei ollut ongelma Norton Secure VPN:llä.

Toisin kuin useimmat virustorjuntayhtiöt, Nortonilla on rajoittamaton VPN edullisimmassa Norton 360 Standard -tilauksessa. Se kattaa kuitenkin vain yhden laitteen, joten suosittelen Norton 360 Deluxe -tilausta. Se kattaa 5 laitetta ja lisäksi siinä on 40 Gt ylimääräistä pilvitallennustilaa (yhteensä 50 Gt).

Nortonin VPN toimii erinomaisesti turvalliseen selailuun, mutta se ei ole tämän listauksen nopein VPN – huomasin pudotuksen lähetys/latausnopeudessa VPN:n ollessa päällä. Se ei todennäköisesti ole ongelma useimmille käyttäjille, koska pystyin silti suoratoistamaan korkealaatuista videota – mutta jos haluaa erittäin nopean VPN:n, tämä kannattaa laittaa merkille. Vaikka se ei ole yhtä nopea kuin parhaimmat erilliset VPN:t, Norton Secure VPN tarjoaa hyvää vastinetta rahalle ja riittää hyvin useimpien VPN-käyttäjien tarpeisiin.

Yhteenveto:

Norton 360 -tilauksessa yhdistyvät vahva virustorjunta ja rajaton VPN – edulliseen hintaan. Nortonin virustorjuntaohjelma sai testeissä täydet pisteet haittaohjelmasuojauksestaan ja lisäksi siitä löytyy vaikuttava määrä lisäominaisuuksia. Norton Secure VPN tarjoaa huippuluokan tietosuojan ja kilpailee samassa sarjassa parhaimpien erillisten VPN:ien kanssa. Vaikka se ei ole nopeuden suhteen kaikkein paras, VPN on useimmille käyttäjille riittävän nopea. Jos tarvitset parhaimman mahdollisen virustorjunnan jossa on turvallinen, korkealaatuinen VPN, Norton 360 on täydellinen valinta.

TUTUSTU NortonON

2. Bitdefender – Suorituskykyinen VPN sekä vahva virustorjunta

Bitdefender – Suorituskykyinen VPN sekä vahva virustorjunta

Bitdefender – Suorituskykyinen VPN sekä vahva virustorjunta

Bitdefender Total Security on palkittu virustorjuntaohjelma joka sisältää tehokkaan VPN:n. VPN pääsi suorituskykyä mittaavissa testeissäni nopeimpien joukkoon, minkä lisäksi se on helppokäyttöinen ja sen palvelimet sijaitsevat 27 eri maassa – eli sen avulla pääsee käyttämään maantieteellisesti rajoitettuja suoratoistopalveluja, kuten Netflixiä.

Siinä on no-logs –käytäntö, hätäkatkaisu ja DNS-vuotosuojaus. Bitdefender on romanialainen yritys, joten käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan yksityisyydestään – Romanian tietosuojalakien mukaisesti Bitdefender ei luovuta tietoja edes hallituksen selvityksiin.

Bitdefender on selkeästi paras suorituskyvyn, yksityisyyden ja tietoturvan suhteen, mutta se on vähän kalliimmanpuoleinen. Total Securityn VPN:llä voi käyttää vain 200 Mt dataa päivässä. Se tarkoittaa, että suurin osa käyttäjistä todennäköisesti haluaa Premium VPN:n rajattomalla datalla.

Bitdefender on yksi turvallisimmista virustorjuntaohjelmista (voit lukea perusteellisen arvion täältä). Virustorjunta toimii hiljaisesti taustalla, joten se ei tee tunkeilevia hälytyksiä tai vie paljon prosessoritehoa tarkistuksilla. Olin vaikuttunut virusten havaitsemistasosta – Total Security havaitsi kaikki haittaohjelmat joilla testasin sitä.

Joitakin virustorjuntatoimintoja pääsee kuitenkin käyttämään hallintapaneelin sijasta vain verkkoportaalista. Se tekee asennuksesta hieman monimutkaista jos ei ole erityisen taitava käyttäjä. Onneksi Bitdefenderillä on nopeasti vastaava ja asiantunteva ympärivuorokautinen asiakaspalvelu.

Yhteenveto:

Bitdefender on loistava virustorjunta korkealaatuisella VPN:llä. Virustorjunta, prosessorin suorituskyvyn optimointi ja nopea VPN tekevät siitä yhden parhaimmista virustorjuntaohjelmista. Ilmaisessa VPN:ssä on 200 Mt:n datarajoitus, joten suosittelen hankkimaan Premium VPN:n jos käytät paljon dataa esimerkiksi videoiden suoratoistoon. Bitdefender sopii täydellisesti yksityisyyttä ja suorituskykyä arvostavalle käyttäjälle.

TUTUSTU BitdefenderON

3. Avira – Paras ammattilaisille

Avira – Paras ammattilaisille

Avira – Paras ammattilaisille

Avira mainostaa Avira Prime –tilaustaan “Parhaana tietoturvaohjelmana kaikille laitteile”. Sitä se myös on, sillä se kattaa jopa 25 eri laitetta. Sopii siis erinomaisesti suurperheille tai pienyrityksille. Aviran voi asentaa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-laitteisiin, minkä lisäksi Avira Phantom VPN Pron voi asentaa rajattomalle laitemäärälle – tästä on hyötyä tietosuojaa kaipaaville toimistoille.

Aviran Phantom VPN on yksi suosikeistani tässä listauksessa. Siitä löytyy kaikki mitä VPN:ltä tarvitsen – 256-bittinen salaus, no-logs -käytäntö, DNS-vuotosuojaus ja 50 palvelinsijaintia 36 eri maassa. 500 Mt:n päivittäisellä datamäärällä se on hyvä diili. Suurin osa käyttäjistä tietysti haluaa Phantom VPN Pron, jossa on chat-asiakaspalvelu, hätäkatkaisu ja rajaton datankäyttö.

Vaikka VPN:n tietosuoja on huippuluokkaa, kokeillessani sitä suorituskyky aiheutti pienoisen pettymyksen. Phantom VPN hidasti latausnopeuttani enemmän kuin Bitdefender ja Norton. Suorituskyky voi olla joillekin käyttäjille ongelma, mutta itse en kokenut hankaluuksia katsellessani HD-videoita useilla eri suoratoistopalveluilla.

Aviran virustorjuntaohjelma teki minuun vaikutuksen. Avira Primen tulokset suojaustesteistämme olivat täydelliset – haittaohjelmien havaitseminen oli 100% tarkkaa. Avira Prime toimii hijaisesti taustalla, eli en saanut häiritseviä hälytyksiä silloinkaan, kun se poisti haittaohjelmia samalla kun yritin asentaa niitä.

Aviran käyttöliittymä on hyvin suunniteltu. Ohjelma näyttää hyvältä, ja kaikki suojausominaisuudet ovat helppokäyttöisiä. Muutamassa minuutissa sain sen asennettua, mukautettua ja toimimaan hiljaisesti taustalla.

Yhteenveto:

Avira Phantom VPN Pro on johtava yksityisyydensuojaus ja kattaa rajattoman määrän laitteita. Ilmainen VPN sisältää 500 Mt päiväkohtaisen datamäärän, joka on hyvä diili. Avira Prime onnistui haittaohjelmatestauksessa hyvin ja koko virustorjuntaohjelma sai korkeat arvosanat turvallisuudesta, käytettävyydestä ja hinnasta. Se sopii hienosti kaikille, jotka haluavat suojata tietonsa isossa laiteverkostossa.

TUTUSTU AviraON

4. Panda – Paras lapsilukko

Panda – Paras lapsilukko

Panda – Paras lapsilukko


Panda on luotettava virustorjuntaohjelma salamannopealla VPN:llä. Panda Dome käyttää samaa VPN-protokollaa kuin palkittu VPN-palveluntarjoaja Hotspot Shield, joten suorituskykytestissäni se oli yksi nopeimmista VPN:istä. Pandan VPN:ssä on myös selkeä no-logs -käytäntö ja sen avulla on mahdollista katsella eri maiden suoratoistosisältöä.

Panda Domessa on useita fiksuja, lasten netinkäyttöä suojaavia ominaisuuksia. Pystyin seuraamaan selaushistoriaa, datan käyttöä, rajoittaa tiettyjä sovelluksia ja vastaanottamaan ilmoituksia vaarallisesta netin käytöstä – pystyin jopa seuraamaan lapseni sijaintia hänen käyttäessään mobiililaitetta. Kaikki ominaisuudet voi mukauttaa yksilöllisillä käyttäjäprofiileilla, joten pystyin luomaan lapsille erilliset suojaukset heidän tarpeistaan riippuen.

Pandan ilmainen VPN:ssä kattaa vain 150 Mt päivittäisen datan käytön. Se valitsee palvelinyhteyden automaattisesti, mikä ei ole kiva juttu jos haluaa käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä suoratoistopalveluissa. Premium VPN:n hankkiminen Panda Domen yhteyteen on ehdottomasti paras vaihtoehto. Sama suorituskyky haluamallasi palvelinsijainnilla, rajattomalla datankäytöllä ja 24/7 asiakaspalvelulla.

Panda Domessa on kattava virustorjunta – se nappasi kaikki haittaohjelmat, jotka yritin asentaa. Pilvipohjainen aktiivinen tarkistus on nopea ja kevyt – tietokoneeni hidastui tuskin ollenkaan virustarkistuksen aikana. Panda Dome on visuaalisesti miellyttävä ja käyttäjäystävällinen. Se sisältää kaikki välttämättömät virustorjuntatyökalut, kuten lapsilukon, henkilöllisyyden suojauksen, pankkitietojen suojauksen ja salasananhallinnan.

Yhteenveto:

Pandan VPN on erittäin nopeatehoinen jopa erillisiin VPN-palveluihin verrattuna. Se on myös yksi parhaimmista vaihtoehdoista maantieteellisesti rajoitetun suoratoistosisällön toistamiseen (mutta vain Premium VPN:llä). Arvostan myös no-logs -käytännön turvallisuutta. Virustorjuntaohjelmana Panda Dome tarjoaa kattavan haittaohjelmasuojauksen, loistavan lapsilukon ja upean käyttöliittymän. Panda on todella joustava tilauksen vaihtamisessa kalliimpaan tai edullisempaan mikä on hieno juttu budjettitietoisille käyttäjille. Tutustu Panda Domeen, jos haluat joustavan virustorjunta + VPN-tilauksen koko perheellesi.

TUTUSTU PandaON

5. TotalAV – Paras helppokäyttöisyytensä ansiostaTotalAV – Paras helppokäyttöisyytensä ansiosta

TotalAV on suhteellisen tuore yritys virustorjuntamarkkinoilla. Virustorjuntaohjelmassa on paljon ominaisuuksia – kuten VPN. Se on paras vaihtoehto, jos haluat erittäin helppokäyttöisen virustorjuntaohjelman VPN:llä.

TotalAV:n VPN:n kansainvälisyys on huipputasoa. Se käyttää OpenVPN-protokollaa, jota päivitetään jatkuvasti jotta se päihittää isojen suoratoistoyritysten jatkuvasti muuttuvat käytännöt. Yli 60 maailmanlaajuisen palvelinsijainnin avulla pystyn kiertämään lähes kaikki maantieteelliset rajoitukset. Pystyin käyttämään Netflixiä vaikeuksitta eri maiden palvelimilta omalta kotisohvaltani Iso-Britanniasta käsin.

TotalAV:n VPN on erittäin nopea, mutta kohtasin yhden ongelman tietosuojassa. Siinä on netinkäyttöä suojaava 256-bittinen salaus, mutta ei no-logs -käytäntöä tai takuita tietosuojasta. TotalAV saattaa siis seurata selaushistoriaasi. Vaikka sillä on hyvä maine käyttäjätietojen suojaamisessa, haluaisin todella nähdä ohjelman tulevissa versioissa no-logs -käytännön.

TotalAV:n virustorjuntaohjelmisto suoriutui haittaohjelmatestauksistani erittäin hyvin. Ohjelmisto poisti kaikki laitteelleni asennetut haittaohjelmat ja aktiivinen tarkistus nappasi muutamassa sekunnissa kaikki lataamani haittaohjelmat. Palomuuri ja suojaus kiristyshaittaohjelmilta päivitetään automaattisesti, joten käyttäjä pysyy aina suojattuna uusimmilta vaaroilta. Olin vaikuttunut myös TotalAV:n useista tehostus- ja puhdistustyökaluista – pystyin poistamaan tarpeettomat tiedostot, vapauttamaan tilaa ja parantamaan koneen suorituskykyä muutamassa minuutissa.

TotalAV erottuu joukosta todella intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta. Kaikki ominaisuudet ja asetukset löytyvät yhdestä yksinkertaisesta hallintapaneelista. Se sopii hienosti myös vähemmän taitaville käyttäjille jotka haluavat yksinkertaisen, helposti asennettavan ja mukautettavan tuotteen.

Yhteenveto:

TotalAV pärjäsi testeissäni hyvin – virustorjunta ja VPN ovat todella tehokkaita. Pidän todella paljon helppokäyttöisestä käyttöliittymästä ja optimointityökalut ovat huippuluokkaa. VPN:n puutteellisen yksityisyyden takia en kuitenkaan pysty sijoittamaan TotalAV:ta listallani tätä korkeammalle. Se on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos haluaa erittäin helppokäyttöisen ja kattavan VPN:n sisältävän virustorjuntaohjelman.

TUTUSTU Total AVON

Huippumerkit, jotka eivät pärjänneet:

  • Avast/AVG. Avast ja AVG (sama yritys) olivat valtavan kohun kohteena myytyään käyttäjien tietoja mainostajille. Ilmiselvästi tässä on menetetty käyttäjien luottamus emmekä koskaan suosittele käyttämään sellaisen yrityksen virustorjuntaa tai VPN:ää, joka varastaa käyttäjien selaustiedot ja myy ne eteenpäin miljoonavoitoilla. Lisätietoja syytöksistä täällä.
  • McAfee. McAfeen VPN voi olla hyödyllinen lisäys, jos olet jo valmiiksi McAfeen käyttäjä. Muutoin VPN ei ole kovin nopea, suoratoistopalvelujen kanssa on ongelmia ja siitä puuttuu no-logs -käytäntö. Kaikki muut tämän listauksen VPN:t ovat paljon parempia.
  • Kaspersky. Kasperskyllä on VPN erillisenä tilauksena. VPN ja virustorjuntaohjelma tarjoavat kumpikin korkealaatuista suojausta ja ne pärjäsivät hyvin testeissäni. Hintansa takia se ei ole listallani, sillä listaukseni muut kattavat virustorjunnan ja VPN:n yhdistävät tilaukset tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia edullisemmalla hinnalla.

VPN: sisältävät virustorjuntaohjelmat – Usein kysytyt kysymykset

🤔 Voiko VPN:n käytöllä korvata virustorjunnan?

Ei! VPN ja virustorjunta eivät ole sama asia. Virustorjunta suojaa laitettasi etsimällä, analysoimalla ja tuhoamalla mahdollisesti haitallista dataa. Lisäksi se estää haittaohjelmien avautumista tietokoneella ja estää ulkopuolisilta käyttäjiltä näppäimistön ja näytön käyttämisen. VPN piilottaa IP-osoitteesi jolloin voit selata verkkoa anonyymisti, mutta ilman virustorjuntaohjelman käyttöä voit kuitenkin altistua viruksille.

💻 Toimiiko virustorjunta VPN:n kanssa?

Kyllä! VPN ei vaaranna virustorjuntaohjelman toiminnallisuutta. Sillä ei ole myöskään merkitystä, kuuluuko VPN virustorjuntatilaukseen vai onko se erillinen palvelu. Sen käyttäminen takaa laitteellesi ja henkilöllisyydellesi lisäsuojauksen verkossa. Kaikkiin tämän listauksen antiviruksiin kuuluu VPN.

🛡️ Voiko VPN-palveluntarjoajiin luottaa?

Vaikka VPN suojaa selaustasi kolmansilta osapuolilta, jotkut VPN-palveluntarjoajat saattavat pitää kirjaa selaushistoriastasi. Käyttäessäsi VPN:ää joka seuraa tekemisiäsi verkossa kaikki samat tietosuojariskit pätevät kuin silloin, jos et käyttäisi VPN:ää ollenkaan – tietojesi myyminen, menettäminen ja väärinkäyttö on mahdollista. Sen vuoksi no-logs -käytännöstä on hyötyä kaikissa VPN-palveluissa. Käytä vain tunnettujen ja hyvämaineisten yritysten palveluita – Norton 360 on ykkösvalintani, sillä se on 100% luotettava.

📱 Voiko VPN:ää käyttää useilla laitteilla?

Se riippuu siitä, minkä virustorjunnan hankit. Avira Prime on ykkösvalintani useamman laitteen suojaukseen yhdellä virustorjunta + VPN tilauksella Perheiden käyttöön suosittelen Panda Domea joustavien tilausvaihtoehtojen ja lapsilukon ansiosta. Norton 360 sisältää myös todella hyvät lapsilukkotoiminnot.

Source of Article