De 5 bedste antivirusprogrammer med VPN inkluderet (og hvor begge ikke er dårlige i {{current_year}}

De 5 bedste antivirusprogrammer med VPN inkluderet (og hvor begge ikke er dårlige i {{current_year}}

Har du ikke så meget tid? Her er de bedste antivirusprogrammer med en VPN i 2020:

  • Norton: Det bedste antivirusprogram i 2020. Malwarebeskyttelse i høj kvalitet og en sikker VPN, der passer til de fleste behov og budgetter. Du kan endda få VPN’en (med ubegrænset data) med det billigste abonnement; Norton 360.

De fleste velkendte udbydere af antivirusprogrammer tilbyder en inkluderet VPN i deres antiviruspakke, men mange af de VPN’er der er inkluderet i antivirussoftware er virkelig langsomme, og ikke 100% sikre — hvilket betyder, at du stadigvæk kan blive sporet og spioneret på.

VPN’er i høj kvalitet sporer ikke dit internetforbrug, beskytter dig mod WiFi-hackere og giver dig adgang til geo-begrænset indhold fra flere forskellige lande.

At finde en virksomhed som både tilbyder kraftig antivirus og en god VPN, er meget svært. Men efter at have testet de bedste 50 antiviruspakker på markedet, har jeg kunne finde de bedste 5 antivirusprogrammer, som tilbyder 100% beskyttelse mod malware og indeholder en VPN i høj kvalitet.

Her er en opsummering af de 5 bedste antivirusprogrammer med en VPN:

Sådan valgte jeg de 5 bedste antivirusprogrammer med en VPN:

Der er kun et par antivirusvirksomheder hvis inkluderede VPN kan konkurrere med de bedste VPN’er på markedet, såsom NordVPN og ExpressVPN. Jeg vil gerne have at både mit antivirusprogram og min VPN beskytter mine data og min enhed, uanset hvor jeg browser, eller hvor meget båndbredde jeg bruger. De ting jeg kigger efter, når jeg leder efter en kombination af antivirusprogram og VPN omfatter:

  • VPN-sikkerhed. Jeg sørgede for, at alle VPN’er på denne liste brugte enten 128- eller 256-bit AES-kryptering for sikker browsing. Jeg kiggede også på efter en god nul-logningspolitik – som sikrer at selv ikke VPN-udbyderen logger mine data. Slutteligt kiggede jeg efter VPN’er der bruger kill-switches – som afslutter internetforbindelsen for at beskytte min IP-adresse, hvis VPN’en mister forbindelse – og DNS-brudbeskyttelse, som hjælper mig med at være anonym online.
  • Stærk malwarebeskyttelse. Et kraftigt antivirusprogram giver opdateret beskyttelse fra de seneste sikkerhedstrusler, herunder phishing-angreb, spyware, ransomware og anden farlig malware. Jeg testede alle antivirusprogrammer på denne liste mod de seneste malware, for at sikre at deres løfte om beskyttelse blev overholdt.
  • VPN-tilgængelighed. Mange antivirusvirksomheder tilbyder kun begrænset båndbredde for deres inkluderede VPN. Men da jeg er en gamer, streamer og en onlinearbejder, skal jeg bruge en VPN med ubegrænset båndbredde. Jeg kørte forskellige test med alle disse VPN’er for at sikre høj præstation. Derudover er det at kunne tilgå geo-begrænset indhold en vigtig funktion for mange VPN-brugere. Jeg testede alle disse VPN’er for at sikre, at de kunne logge mig ind på streamingtjenester fra en masse servere i hele verden.
  • Brugervenlighed. Jeg vil gerne have, at min software er nem at installere og tilpasse. Jeg gav mange point til programmer, der var simple at forstå og tilgængelige med det samme – selv for ikke-tekniske personer. Alle antivirusprogrammerne på denne liste indeholder support og kundeservice af høj kvalitet, hvis der er nogen problemer.
  • Værdi. Jeg sørgede personligt for, at alle antivirus-pakker på denne liste tilbød en omfattende liste af funktioner til en overkommelig pris.

1. Norton — Antivirusprogram med VPN med mest for pengene

Norton — Antivirusprogram med VPN med mest for pengene

Norton — Antivirusprogram med VPN med mest for pengene

Nortons omfattende 360-pakke indeholder alt du forventer fra et godt antivirusprogram – herunder en ubegrænset VPN.

Nortons sikre VPN er nem at bruge, effektiv og giver dig mulighed for at forbinde til 73 servere i 29 lande. Den verdensdækkende VPN leveres med 100% garanti om nul-logning, som betyder, at selv ikke Norton logger dine data og sporer dig online. Med en kill-switch og DNS-brudbeskyttelse er det klart toppen af VPN’erne. Når det kommer til malwarebeskyttelse har Norton haft toppoint under vores dybdegående anmeldelse. Programmet er også fyldt med essentielle værktøjer for den bedste beskyttelse, herunder en adgangskodeadministrator og omfattende forældrekontrol.

Streamingtjenester opdaterer konstant deres protokoller for at blokere VPN-brugere, men Nortons VPN klarede sig rigtig fint – at tilgå geo-begrænset indhold fra godt beskyttede hjemmesider som Netflix var intet problem for mig med Nortons sikre VPN.

I modsætning til mange andre antivirus-virksomheder, tilbyder Norton en ubegrænset VPN, selv med deres billigste pakke, Norton 360 Standard. Den dækker dog kun 1 enhed, så jeg anbefaler at du opgraderer til pakken 360 Deluxe med dækning af 5 enheder, og yderligere 40 GB cloudlagring (50 GB i alt).

Nortons VPN er god til sikker browsing, men det er ikke den hurtigste VPN på denne liste – jeg oplevede et stort fald i upload-/download-hastigheden, da denne VPN kørte. Det er nok ikke et problem for de fleste brugere – Jeg kunne streame højkvalitetsvideo – men det er ikke noget værd, hvis du leder efter en højhastigheds-VPN. Selvom den ikke er ligeså hurtig som de bedste enkeltstående VPN’er, giver Nortons Secure VPN god værdi for pengene, og er mere end nok for de fleste, når det kommer til VPN-behov.

Konklusionen:

Nortons 360-pakke kombinerer et kraftfuldt antivirusprogram med en ubegrænset VPN – alt sammen til en god værdi for pengene. Nortons antivirus scorede 100% i malwarebeskyttelse og omfatter mange gode ekstrafunktioner. Nortons Secure VPN tilbyder banebrydende databeskyttelse, og kan konkurrere med de bedste fritstående VPN’er på markedet i dag. Selvom den ikke er bedst med hensyn til hastigheder, er VPN’en fortsat hurtig nok for de fleste brugere. Hvis du har brug for den bedste antivirus-software på markedet, som omfatter en sikker VPN af høj kvalitet, er Norton 360 det perfekte valg.

Besøg Norton

2. Bitdefender — VPN med høj præstation og stærk antivirusbeskyttelse

Bitdefender — VPN med høj præstation og stærk antivirusbeskyttelse

Bitdefender — VPN med høj præstation og stærk antivirusbeskyttelse

Bitdefender Total Security er en prisvindende antivirussoftware, og leveres med en VPN med høj præstation. VPN rangerede blandt de hurtigste i mine præstationstest og også inden for brugervenlighed. De har servere på 27 forskellige placeringer – som fjerner blokeringen fra geo-begrænsede streamingtjenester som Netflix.

VPN’en indeholder politik om nul-logning, kill-switch, DNS-brudbeskyttelse, og da Bitdefender er en rumænsk virksomhed, skal du ikke bekymre dig om dine data – Rumæniens databeskyttelseslove sikrer, at Bitdefender ikke kan lække dine data, selv ikke under statslige undersøgelser.

Bitdefender er en klar leder når det kommer til præstation, databeskyttelse og cybersikkerhed, men softwaren er lidt dyr. VPN’en og Total Security giver dig kun 200 MB data om dagen, hvilket betyder at de fleste brugere skal købe Premium VPN for ubegrænset databrug.

Bitdefender tilbyder et af de sikreste antivirusprogrammer i verden (du kan læse hele den dybdegående anmeldelse her). Antivirusprogrammet kører stille i baggrunden, så det ikke gør din computer langsom med irriterende notifikationer eller CPU-intens scanning. Virusopdagelsen imponerede mig virkelig – Total Security fangede alle de små filer i min malwaretest.

Der er dog nogle antivirusfunktioner, som kun er tilgængelige gennem onlineportalen, og ikke brugerdashboardet, som gør installationen en smule kompliceret, hvis du ikke er så teknisk. Bitdefender tilbyder heldigvis meget hurtige svar og en kyndig 24/7-kundeservice.

Konklusionen:

Bitdefender er et fantastisk antivirusprogram med en god VPN. Det er blandt de bedste antivirus-programmer inden for malwarebeskyttelse, optimeret CPU-præstation og hurtige VPN-hastigheder. Den gratis VPN har en grænse på kun 200 MB båndbredde, så det anbefales at købe Premium VPN, hvis du har nogenlunde datakrævende opgaver, såsom videostreaming. Bitdefender er den perfekte løsning hvis databeskyttelse og præstation er dine topprioriteter.

Besøg Bitdefender

3. Avira — Bedst til professionelle formål

Avira — Bedst til professionelle formål

Avira — Bedst til professionelle formål

Aviras Prime pakke reklameres af Avira som “den ultimative sikkerhedspakke til alle dine enheder” – og det er den virkelig, da den tilbyder beskyttelse på op til 25 enheder, som er perfekt til små familier eller mindre virksomheder. Avira kan installeres på Windows-, macOS-, Android- og iOS-enheder, og så kan Avira Phantom VPN Pro installeres på et ubegrænset antal enheder – en anden fordel for kontorer, som gerne vil beskytte deres data.

Aviras Phantom VPN er en af mine yndlings-VPN’er på denne liste. Den har alt jeg vil have fra en VPN – 256-bit-kryptering, en politik om nul-logning, DNS-brudbeskyttelse og forbindelse til et netværk med 50 placeringer i 26 lande. Med 500 MB daglig båndbredde, er det et kup. De fleste brugere vil selvfølgelig nok opgradere til Phantom VPN Pro, som giver dig livechat-kundeservice, en kill-switch og ubegrænset data.

Selvom deres VPN tilbyder rigtig god databeskyttelse, blev jeg lidt skuffet under mine præstationstest. Phantom VPN gjorde mine downloadhastigheder langsommere end Bitdefender og Norton. Præstationen kan være et problem for nogle brugere, men jeg havde intet problem med at streame geo-begrænsede HD-videoer fra flere streamingtjenester.

Jeg var meget overrasket over Aviras antivirussoftware. Avira Prime scorede perfekt i vores sikkerhedstest – med en malwareopdagelsesrate på 100%. Avira Prime er designet til at køre i baggrunden, så jeg fik ingen irriterende alarmer, selv ikke da programmet fjernede alle de malware jeg prøvede at installere.

Avira har klaret det godt med design af brugerfladen – softwaren ser godt ud, og alle cybersikkerhedsfunktionerne er nemme at tilgå. Jeg installerede programmet, tilpassede mine indstillinger og kørte det stille i baggrunden på få minutter.

Konklusionen:

Aviras Phantom VPN Pro er ledende inden for databeskyttelse, og dækker et ubegrænset antal enheder. Den gratis VPN giver dig 500 MB daglig browsing, som er ret god værdi. Avira Prime scorede godt i vores malwaretest, og hele antivirus-pakken får høje karakterer for sikkerhed, brugbarhed og værdi. Dette er et godt produkt til dem, der vil holde deres data sikre på tværs af et netværk af enheder.

Besøg Avira

4. Panda – Bedste forældrekontrol

Panda – Bedste forældrekontrol

Panda – Bedste forældrekontrol


Panda er en pålidelig antivirussoftware, der leveres med en lynhurtig VPN. Da Panda Dome bruger samme VPN-protokol som den prisvindende VPN-udbyder Hotspot Shield, er det en af de hurtigste VPN, der var med i mine præstationstest. Pandas VPN omfatter også en streng politik om nul-logning og fjerner blokeringen fra streamingindhold i hele verden.

Panda Dome tilbyder masser af smarte funktioner, som holder børn sikre online. Jeg kan overvåge browserhistorik, dataforbrug, begrænse bestemte apps og få notifikationer om farlig internetaktivitet – jeg kan endda spore mine børns placering, hvis de er på en mobilenhed. Hver af disse funktioner kan tilpasses ved brug af unikke brugerprofiler, så jeg kan oprette specifik beskyttelse afhængigt af hvert barns behov.

Pandas gratis VPN giver kun 150 MB daglig brug, og vælger automatisk hvilken server du hostes på, hvilket ikke er så godt, hvis du vil fjerne blokeringen af geo-begrænset indhold på streamingtjenester. Opgradering til Premium VPN er helt klart den bedste mulighed med Panda Dome. Du får den samme høje præstation sammen med dit placeringsvalg, ubegrænset databrug og 24/7-kundeservice.

Panda Dome giver omfattende beskyttelse – den fangede al den malware jeg prøvede at installere. Den cloudbaserede aktive scanner er hurtig og brugervenlig – min computer blev næsten overhovedet ikke langsom under virusscanninger. Panda Dome er visuelt flot og brugervenlig, og har alle de essentielle antivirusbeskyttelses-værktøjer, som man skal bruge, såsom forældrekontrol, identitetsbeskyttelse, finansiel beskyttelse og en adgangskodeadministrator.

Konklusionen:

Pandas VPN er en af de hurtigste på markedet, selv når man sammenligner den med enkeltstående VPN’er, og en af de bedste til at tilgå geo-begrænset streamingindhold (men kun med Premium VPN). Jeg værdsætter også sikkerheden med deres politik om nul-logning. Som antivirussoftware tilbyder Panda Dome omfattende malwarebeskyttelse, god forældrekontrol og et smukt brugerinterface. Panda er virkelig fleksibel omkring opgraderinger og nedgraderinger, hvilket er godt for brugere, der ikke har så mange penge. Tjek Panda Domehvis du vil have en fleksibel antivirus-/VPN-pakke til hele familien.

Besøg Avira

5. TotalAV — Bedste brugervenlighedTotalAV — Bedste brugervenlighed

TotalAV er en relativt ny virksomhed inden for verden af antivirussoftware. De tilbyder antivirusprodukter i høj kvalitet, der er spækket med funktioner – herunder en VPN Programmet er bedst hvis du vil have brugervenlig antivirussoftware og en VPN.

TotalAVs VPN har den bedste internationale adgang, som jeg har set. Den bruger OpenVPN-protokollen, som konstant opdateres, så den er et skridt foran streaming-virksomhederne. Med over 60 serverplaceringer i verden, kan jeg komme uden om næsten alle geo-begrænsninger. Jeg oplevede ikke problemer med at tilgå Netflix fra servere i hele verden, selvom jeg hele tiden befandt mig i Storbritannien.

TotalAVs VPN er superhurtig, men jeg har et problem med deres databeskyttelse. Selvom de tilbyder 256-bit-kryptering, som beskytter mig når jeg browser, tilbyder de ingen politik om nul-logning eller databeskyttelsesgaranti. Dette betyder, at din browsinghistorik kan spores af TotalAV. Selvom de har et godt omdømme for beskyttelse af brugerdata, ville jeg elske at se dem implementere politikker om nul-logning i deres fremtidige versioner af dette produkt.

TotalAVs antivirussoftware klarede sig ekstremt godt i min malwaretest. Softwaren fjernede alle de malware jeg installerede på min enhed, og realtidsscanningsmotoren fangede alle de malware jeg downloadede på få sekunder. Firewallen og ransomwarebeskyttelsen opdateres automatisk, så jeg altid er beskyttet mod de seneste trusler. Jeg var så overrasket over TotalAVs store udvalg af systemforbedrende og -rensningsværktøjer – jeg kunne fjerne baggrundsopgaver, frigøre plads og booste præstationen på min computer på få minutter.

TotalAV skiller sig virkelig ud med deres intuitive brugerflade. Alle funktioner og indstillinger er inkluderet i ét simpelt dashboard. Dette er perfekt for dem, der ikke er så teknisk kyndige og vil have et simpelt produkt, som de kan installere og tilpasse nemt.

Konklusionen:

TotalAV klarede sig godt i mine test – antivirusprogrammet og VPN’en er begge effektive. Jeg kan virkelig godt lide det brugerflade interface, og optimeringsværktøjerne er super fede. Men manglen på databeskyttelse i deres VPN gjorde at jeg ikke placerede TotalAV højere på listen. Men dette er det rette valg, hvis du vil have en alt-i-én-løsning med antivirussoftware og VPN, som er nemt at bruge.

Besøg Total AV

De bedste brands, der ikke klarede det:

  • Avast/AVG. Avast og AVG (den samme virksomhed) var begge med i en stor skandale om salg af brugerdata til annonceringsvirksomheder. Dette er selvfølgelig et kæmpe brud på troværdigheden, og jeg vil aldrig anbefale at nogen bruger et antivirusprogram eller en VPN fra en virksomhed, der stjæler brugeres browsingdata og sælger dem for millioner. For mere info omkring beskyldningerne, gå hertil.
  • McAfee. McAfees VPN kan være en god opgradering, hvis du allerede har et McAfee-abonnement. Udover det, er VPN’en ikke det hurtigste, har lidt problemer med streamingtjenester og har ikke nogen politik om nul-logning. Alle VPN’erne på denne liste er meget bedre.
  • Kaspersky. Kaspersky tilbyder deres VPN som et separat abonnement. Både deres VPN og antivirussoftware tilbyder højkvalitetsbeskyttelse, som klarede sig godt i mine test. Den kom ikke med på min liste, grundet prisen – pakkerne med både antivirusprogram og VPN jeg valgte til denne liste, tilbød lignende funktioner til en bedre pris.

Antivirusprogrammer med en VPN — Ofte stillede spørgsmål

🤔 Kan man nøjes med en VPN, i stedet for et antivirusprogram?

Nej! En VPN og et antivirusprogram er ikke det samme. Et antivirusprogram beskytter din enhed ved at finde, analysere og slette potentielt skadelig data, som forhindrer malware i at blive åbnet på din computer, og blokerer udefrakommende brugere i at styre dit tastatur og din skærm. En VPN skjuler din IP-adresse for at give privat browsing – men du kan stadigvæk være udsat for vira uden et antivirusprogram.

💻Virker et antivirusprogram med en VPN?

Ja! En VPN ødelægger ikke funktionaliteten af et antivirusprogram, uanset om den tilbydes som en del af pakken eller købes separat. Om noget, så garanterer den faktisk ekstra beskyttelse for din enhed og identitet online. Alle antivirusprogrammer på denne liste tilbyder en inkluderet VPN.

️🛡️ Kan man stole på VPN-udbydere?

Selvom en VPN skjuler din browsing fra tredjeparter, kan din historik blive logget af visse VPN-udbydere. Alle de samme dataricisi ved browsing uden en VPN gælder med en VPN, som logger din historik – dine data kan sælges, mistes eller misbruges på andre måder. Det er derfor, at en politik om nul-logning er en brugbar del af enhver VPN-tjeneste. Du bør kun bruge produkter fra velkendte virksomheder med godt omdømme – Norton 360 er mit førstevalg og er super pålidelig.

📱 Kan VPN’er bruges på flere enheder?

Det afhænger afhænger af, hvilken antivirus-pakke du køber. Avira Prime er mit førstevalg, hvis du skal beskytte flere enheder med en enkelt antivirus-/VPN-pakke. Men hvis du stadigvæk vil beskytte din familie online, anbefaler jeg Panda Dome grundet deres fleksible abonnementsmuligheder og forældrekontrol. Norton 360 tilbyder også en af de bedste forældrekontroller på markedet.

Source of Article