Cele mai bune cinci aplicații antivirus cu VPN inclus (în care ambele sunt acceptabile) în {{current_year}}

Cele mai bune cinci aplicații antivirus cu VPN inclus (în care ambele sunt acceptabile) în {{current_year}}

Nu ai timp? Acesta este cel mai bun antivirus cu VPN în 2020:

  • Norton: cel mai bun antivirus din 2020. Vine cu protecție de bună calitate împotriva aplicațiilor malware și un VPN sigur convenabil pentru toate cerințele și bugetele. Poți obține funcția VPN (fără limită de date) chiar și în cel mai ieftin abonament Norton 360.

Majoritatea furnizorilor binecunoscuți de aplicații antivirus oferă și VPN inclus în pachetele antivirus, dar multe funcții VPN incluse sunt dureros de lente, fără a fi complet sigure, ceea ce înseamnă că poți fi în continuare urmărit și spionat.

VPN-urile de bună calitate nu te urmăresc în timp ce navighezi pe internet, te protejează de hackeri Wi-Fi și îți permit să accesezi conținut restricționat geografic din diverse locații.

Este greu să găsești o companie care oferă atât un antivirus puternic, cât și un VPN solid. Dar după ce am testat cele mai bune 50 de pachete antivirus de pe piață, am putut alege cele mai bune cinci aplicații antivirus care oferă protecție completă împotriva aplicațiilor malware și includ un VPN de bună calitate.

Acesta este rezumatul celor mai bune cinci programe antivirus cu VPN inclus:

Cum am selectat cele mai bune cinci aplicații antivirus cu VPN inclus:

Există puține companii producătoare de aplicații antivirus în cazul cărora VPN-ul inclus poate concura cu cele mai bune VPN-uri autonome, cum ar fi NordVPN și ExpressVPN. Îmi doresc ca atât antivirusul, cât și VPN-ul, să-mi protejeze confidențialitatea și dispozitivul indiferent de locul în care mă aflu, unde navighez pe internet sau de lățimea de bandă folosită. Elementele pe care le urmăresc la un pachet bun antivirus cu VPN sunt:

  • securitate VPN – m-am asigurat că toate VPN-urile din listă folosesc criptarea AES pe 128 sau 256 biți pentru o navigare sigură. Am urmărit și o politică solidă „fără jurnale”, care mă asigură că nici măcar furnizorul soluției VPN nu-mi poate urmări datele. Într-un final, am căutat VPN-uri cu funcții kill switch, care întrerup conexiunea la internet pentru a-mi proteja adresa IP dacă VPN-ul este deconectat, și protecție împotriva scurgerilor DNS care îmi asigură anonimitatea pe internet.
  • protecție puternică împotriva aplicațiilor malware – un antivirus puternic oferă protecție de ultimă oră împotriva celor mai noi amenințări de securitate, printre care atacurile de tip phishing, spyware, ransomware și alte aplicații malware periculoase. Am testat toate aplicațiile antivirus din listă cu cele mai noi aplicații malware pentru a mă asigura că acestea oferă o protecție exhaustivă.
  • accesibilitate VPN – multe companii producătoare de antiviruși oferă o lățime de bandă limitată în VPN-ul inclus. Dar, fiindcă sunt gamer, streamer și profesionistă online, am nevoie de un VPN cu lățime de bandă nelimitată. Am rulat o serie de teste pe toate aceste VPN-uri pentru a mă asigura că oferă o bună performanță. În plus, capacitatea de a accesa conținut restricționat geografic este o funcție importantă pentru mulți utilizatori de VPN. Am testat toate VPN-urile pentru a mă asigura că mă pot conecta la servicii de streaming de pe o serie largă de servere din întreaga lume.
  • ușurință de utilizare – doresc ca aplicațiile mele să fie ușor de instalat și de configurat. Am pus mare valoare pe programele simplu de înțeles și imediat accesibile chiar și utilizatorilor neexperimentați. Toate aplicațiile antivirus din listă au servicii calitative de suport și asistență pentru clienți în caz că apar probleme.
  • valoare – m-am asigurat că toate pachetele antivirus din listă oferă un set impresionant de funcții la un preț accesibil.

1. Norton – cel mai avantajos pachet antivirus cu VPN

Norton – cel mai avantajos pachet antivirus cu VPN

Norton – cel mai avantajos pachet antivirus cu VPN

Pachetul exhaustiv Norton 360 conține tot ceea ce-mi doresc de la un antivirus de bună calitate, inclusiv VPN nelimitat.

Aplicația Norton Secure VPN este simplu de folosit, eficientă și îmi permite să mă conectez la 73 servere din 29 de țări. Această acoperire globală vine împreună cu o garanție absolută prin protocolul „fără jurnale”, ceea ce înseamnă că nici măcar Norton nu îmi salvează datele și nu mă urmărește online. Având funcție kill switch și protecție împotriva scurgerilor DNS, este practic un VPN de cea mai bună calitate. În ceea ce privește protecția împotriva aplicațiilor malware, Norton a obținut calificativele maxime în timpul evaluării noastre detaliate. Este plin de instrumente esențiale pentru cea mai bună protecție, inclusiv un manager de parole și controale parentale exhaustive.

Serviciile de streaming își actualizează permanent protocoalele pentru a bloca utilizatorii care folosesc VPN, dar Norton s-a comportat extrem de bine, accesarea conținutului restricționat geografic de pe site-uri bine protejate, cum ar fi Netflix, nefiind o problemă pentru Norton Secure VPN.

Spre deosebire de majoritatea celorlalte companii producătoare de antiviruși, Norton oferă un VPN nelimitat în cel mai ieftin pachet disponibil, Norton 360 Standard. Dar acesta acoperă un singur dispozitiv, deci recomand un upgrade la pachetul Norton 360 Deluxe care acoperă cinci dispozitive și oferă 40 GB spațiu suplimentar de stocare cloud (50 GB în total).

VPN-ul de la Norton este excelent pentru navigarea sigură, dar nu este cel mai rapid VPN din listă, înregistrând reduceri considerabile de viteză la încărcare/descărcare cu VPN-ul conectat. Probabil că acest aspect nu reprezintă o problemă pentru majoritatea utilizatorilor deoarece am putut totuși să redau prin streaming conținut video de înaltă calitate , dar este demn de luat în seamă dacă ai nevoie de un VPN de mare viteză. Chiar dacă nu este la fel de rapid ca VPN-urile autonome, Norton Secure VPN e de bună calitate și este mai mult decât suficient pentru majoritatea cerințelor unui VPN.

Concluzie

Pachetele Norton 360 combină un antivirus puternic cu un VPN nelimitat, totul la un preț excelent. Antivirusul de la Norton a obținut un punctaj de 100% în materie de protecție împotriva aplicațiilor malware în timpul testelor și include un număr impresionant de funcții suplimentare. Norton Secure VPN oferă o protecție a confidențialității de ultimă generație și concurează cu cele mai bune VPN-uri autonome de pe piață în acest moment. Chiar dacă nu este cel mai bun în ceea ce privește viteza, acest VPN este suficient de rapid pentru majoritatea utilizatorilor. Dacă ai nevoie de cel mai bun antivirus de pe piață care include un VPN sigur și de bună calitate, Norton 360 este alegerea perfectă.

Vizitați Norton

2. Bitdefender – VPN de mare performanță cu protecție antivirus solidă

Bitdefender – VPN de mare performanță cu protecție antivirus solidă

Bitdefender – VPN de mare performanță cu protecție antivirus solidă

Bitdefender Total Security este o aplicație antivirus medaliată și conține un VPN de mare performanță. VPN-ul s-a clasat printre cele mai rapide în timpul testelor de performanță, este simplu de utilizat și are servere în 27 de locații, putând să acceseze servicii de streaming cu restricții geografice, cum ar fi Netflix.

Are o politică „fără jurnale”, funcție kill switch, protecție împotriva scurgerilor DNS și, pentru că Bitdefender este o companie românească, nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește confidențialitatea, legile privind confidențialitatea datelor din România garantând faptul că Bitdefender nu îți poate compromite datele nici măcar în cadrul unei investigații guvernamentale.

Bitdefender este un lider puternic incontestabil în materie de performanță, confidențialitate și securitate cibernetică, dar este cam scump. VPN-ul inclus în pachetul Total Security permite numai 200 MB pe zi, ceea ce înseamnă că majoritatea utilizatorilor vor opta pentru versiunea Premium VPN pentru date nelimitate.

Bitdefender oferă una dintre cele mai sigure aplicații antivirus din lume (poți citi evaluarea noastră detaliată aici). Antivirusul funcționează silențios în fundal, deci nu-ți încetinește activitățile prin alerte deranjante sau scanări care solicită CPU-ul. Am fost foarte impresionată de capacitatea de detectare a virușilor, Total Security detectând toate aplicațiile mele malware de test.

Totuși, anumite funcții antivirus sunt accesibile numai prin portalul online, nu și prin tabloul de bord al utilizatorului, ceea ce face ca instalarea să fie un pic mai complicată dacă nu ești expert în materie de tehnologie. Din fericire, Bitdefender oferă un serviciu non-stop prompt și profesionist de asistență pentru clienți.

Concluzie

Bitdefender este un antivirus excelent cu un VPN de înaltă calitate. Este printre cele mai bune aplicații antivirus în materie de protecție malware, performanță CPU optimizată și viteză VPN. VPN-ul gratuit include o lățime de bandă limitată la doar 200 MB, deci recomand versiunea Premium VPN pentru activități cu consum ridicat de date, cum ar fi streaming video. Bitdefender este soluția perfectă dacă principalele priorități sunt confidențialitatea și performanța.

Vizitați Bitdefender

3. Avira – cel mai bun pentru firme

Avira – cel mai bun pentru firme

Avira – cel mai bun pentru firme

Pachetul Avira Prime este promovat de Avira ca fiind „cea mai completă suită pentru toate dispozitivele tale”, lucru adevărat ținând cont de faptul că oferă protecție pentru maximum 25 de dispozitive, ceea ce îl face perfect pentru familii mari și firme mici. Avira poate fi instalat pe dispozitive Windows, macOS, Android și iOS, iar Avira Phantom VPN Pro poate fi instalat pe un număr nelimitat de dispozitive, acesta fiind un alt avantaj pentru firmele care doresc să-și protejeze datele.

Avira Phantom VPN este unul dintre VPN-urile mele favorite din listă. Are tot ce îmi doresc de la un VPN: criptare pe 256 biți, politică „fără jurnale”, protecție pentru scurgeri DNS și se conectează la o rețea de 50 de locații din 36 de țări. Cu o lățime de bandă de 500 MB pe zi, este un chilipir excelent. Desigur, majoritatea utilizatorilor vor dori să facă upgrade la versiunea Phantom VPN Pro care include suport pentru clienți prin chat live, funcție kill switch și date nelimitate.

Chiar dacă VPN-ul oferă o protecție a confidențialității de top, am fost un pic dezamăgită de performanța acestuia în timpul testelor. Phantom VPN mi-a încetinit viteza de descărcare mai mult decât Bitdefender și Norton. Performanța poate fi o problemă pentru unii utilizatori, dar nu am avut probleme să fac streaming de conținut video HD restricționat geografic de pe mai multe servicii de streaming.

Am fost chiar impresionată de aplicația antivirus de la Avira. Avira Prime a obținut punctaje perfecte în timpul testelor de securitate, având o rată de detectare a aplicațiilor malware de 100%. Avira Prime este conceput pentru a funcționa în fundal, deci nu am primit alerte enervante nici măcar atunci când aplicația ștergea toate programele malware pe care încercam să le instalez.

Avira a făcut o treabă bună când a conceput interfața de utilizare, aplicația arătând excelent, iar funcțiile de securitate cibernetică fiind ușor de accesat. Am instalat programul, l-am configurat după cum am dorit și l-am lansat să ruleze în fundal în doar câteva minute.

Concluzie

Phantom VPN Pro de la Avira este o aplicație de top în materie de protecția confidențialității și acoperă un număr nelimitat de dispozitive. VPN-ul gratuit oferă o limită zilnică de 500 MB, având astfel o valoare excelentă. Avira Prime s-a comportat bine în timpul testelor de malware și întregul pachet antivirus a primit note mari pentru securitate, ușurință de folosire și valoare. Este un produs excelent pentru cei care doresc să își păstreze datele în siguranță într-o rețea cu multe dispozitive.

Vizitați Avira

4. Panda – cel mai bun pentru controale parentale

Panda – cel mai bun pentru controale parentale

Panda – cel mai bun pentru controale parentale


Panda este un antivirus de încredere care include un VPN extrem de rapid. Deoarece Panda Dome folosește același protocol VPN ca și aclamatul furnizor de VPN Hotspot Shield, a fost unul dintre cele mai rapide în timpul testelor de performanță. VPN-ul Panda mai include o politică strictă „fără jurnale” și deblochează conținut streaming din întreaga lume.

Panda Dome oferă multe funcții inteligente pentru a păstra siguranța copiilor pe internet. Pot monitoriza istoricul de navigare și consumul de date, pot restricționa anumite aplicații și pot primi notificări privind activități periculoase online, având posibilitatea să urmăresc locația copilului dacă acesta are un dispozitiv mobil. Toate aceste funcții pot fi personalizate prin profiluri individuale de utilizator, deci pot crea protecții speciale pe baza nevoilor copiilor.

VPN-ul gratuit de la Panda nu include decât 150 MB pe zi și alege automat serverul gazdă, ceea ce nu e ideal dacă vrei să deblochezi conținut restricționat geografic de pe servicii de streaming. Versiunea Premium VPN este cu siguranță cea mai bună opțiune pentru Panda Dome. Aceasta are aceeași performanță excelentă, dar poți alege locația serverului, ai date nelimitate și asistență non-stop pentru clienți.

Panda Dome oferă o protecție antivirus exhaustivă, depistând toate aplicațiile malware pe care am încercat să le instalez. Scanerul activ bazat pe cloud este rapid și simplificat, computerul meu nefiind afectat prea mult în timpul scanării antivirus. Panda Dome are un aspect plăcut și prietenos, incluzând toate instrumentele antivirus esențiale, cum ar fi controale parentale, protecția identității, protecția datelor financiare și un manager de parole.

Concluzie

VPN-ul de la Panda este unul dintre cele mai rapide, chiar și în comparație cu VPN-uri autonome, fiind printre cele mai bune pentru accesarea de conținut streaming restricționat geografic (numai în versiunea Premium). Apreciez și securitatea oferită de politica „fără jurnale”. Ca aplicație antivirus, Panda Dome oferă protecție malware exhaustivă, controale parentale excelente și o interfață de utilizare superbă. Panda oferă o adevărată flexibilitate în materie de upgrade și downgrade, ceea ce este ideal pentru utilizatorii cu restricții financiare. Încearcă Panda Dome dacă ai nevoie de un pachet flexibil antivirus/VPN pentru întreaga familie.

Vizitați Panda

5. TotalAV – cel mai bun pentru ușurința de utilizareTotalAV – cel mai bun pentru ușurința de utilizare

TotalAV este o companie relativ nouă în lumea aplicațiilor antivirus. Oferă un produs antivirus de bună calitate cu o mulțime de funcții, inclusiv VPN. Este cea mai bună opțiune dacă dorești un antivirus foarte simplu de folosit dotat cu VPN.

VPN-ul de la TotalAV are cel mai bun acces internațional pe care l-am întâlnit. Acesta folosește protocolul OpenVPN care este actualizat în permanență pentru a fi mereu cu un pas înaintea firmelor de streaming. Având peste 60 de locații de server în întreaga lume, poate trece de aproape orice restricție geografică. Nu am avut probleme să accesez Netflix de pe servere din toată lumea, fără să părăsesc locuința mea din Marea Britanie.

VPN-ul de la TotalAV este foarte rapid, dar am o singură reclamație în materie de protecția confidențialității. Chiar dacă oferă criptare pe 256 biți, fapt care protejează navigarea online, aplicația nu oferă o politică „fără jurnale” sau garanții de confidențialitate a datelor. Acest lucru înseamnă că istoricul navigării poate fi urmărit de TotalAV. Chiar dacă firma are o bună reputație în materie de protejare a datelor utilizatorilor, mi-aș dori ca produsul să vină în versiunile ulterioare cu o politică „fără jurnale”.

Aplicația antivirus de la TotalAV s-a comportat extrem de bine în timpul testelor malware. Aceasta a șters toate aplicațiile malware instalate pe dispozitivul meu, iar motorul de scanare în timp real a detectat în câteva secunde toate aplicațiile malware în curs de descărcare. Funcția firewall și protecția împotriva aplicațiilor ransomware sunt actualizate automat, deci sunt mereu protejată de cele mai noi amenințări. Am fost impresionată și de gama largă de instrumente de curățare și îmbunătățire a sistemului, fiind capabilă să elimin procesele inutile din fundal, să eliberez spațiu și să îmbunătățesc performanța computerului în doar câteva minute.

TotalAV iese în evidență datorită interfeței de utilizare intuitive. Toate funcțiile și setările sunt incluse într-un panou de bord simplu. Acest lucru este perfect pentru cei neexperimentați care doresc un produs simplu pe care îl pot instala și configura lejer.

Concluzie

TotalAV s-a comportat bine în timpul testelor, antivirusul și VPN-ul fiind foarte eficiente. Apreciez mult interfața prietenoasă și instrumentele de optimizare de bună calitate. Cu toate acestea, absența protecției confidențialității din VPN nu a permis plasarea TotalAV pe un loc superior în listă. Dar aceasta este opțiunea corectă dacă dorești un pachet complet antivirus/VPN extrem de simplu de folosit.

Vizitați Total AV

Mărci de renume care nu s-au calificat:

  • Avast/AVG. Avast și AVG (aceeași companie) au fost implicate într-un scandal masiv privind vânzarea datelor utilizatorilor către advertiseri. Evident, acest lucru este o încălcare imensă a încrederii, iar eu nu aș recomanda niciodată nimănui să folosească un antivirus sau un VPN de la o companie care fură datele de navigare ale utilizatorilor și le vinde pentru un profit de milioane de dolari. Află mai multe informații despre acuzațiile aduse companiei aici.
  • McAfee. VPN-ul oferit de McAfee poate fi un upgrade care merită dacă ai deja un abonament McAfee. Altfel, VPN-ul nu este prea rapid, are probleme cu serviciile de streaming și nu are o politică strictă „fără jurnale”. Toate aplicațiile VPN din această listă sunt cu mult mai bune.
  • Kaspersky. Kaspersky oferă un VPN ca abonament suplimentar. Atât VPN-ul, cât și antivirusul oferă o protecție de înaltă calitate care s-au comportat bine în timpul testelor mele. Motivul pentru care nu a intrat în listă este prețul, celelalte pachete complete antivirus/VPN selectate oferind funcții similare la un preț mai bun.

Aplicații antivirus cu VPN – întrebări frecvente

🤔 Existența unui VPN înlocuiește necesitatea unui antivirus?

Nu! Un VPN și un antivirus sunt lucruri total diferite. Un antivirus protejează dispozitivul detectând, analizând și distrugând date cu potențial dăunător, împiedicând astfel aplicațiile malware să ruleze pe respectivul dispozitiv și blocând accesul utilizatorilor neautorizați la tastatură și ecran. Un VPN ascunde adresa IP folosită pentru a permite o navigare anonimă, dar poți fi în continuare expus la viruși dacă nu ai un program antivirus.

💻 Funcționează un antivirus împreună cu un VPN?

Da! Un VPN nu compromite funcționarea programului antivirus, indiferent dacă face parte din pachet sau dacă este cumpărat ca serviciu separat. Folosirea unui VPN garantează o protecție suplimentară a dispozitivului și a identității online. Toate aplicațiile antivirus din această listă oferă un VPN inclus.

🛡️ Pot avea încredere în furnizorii de soluții VPN?

Chiar dacă un VPN protejează împotriva accesului altora la datele de navigare, istoricul poate fi salvat în jurnale de către anumiți furnizori de soluții VPN. Toate riscurile privind confidențialitatea navigării rămân valabile dacă folosești un VPN care salvează istoricul navigării, datele putând fi vândute, pierdute sau folosite abuziv prin alte metode. De aceea o politică „fără jurnale” este un aspect important al oricărui serviciu VPN. Ar trebui să folosești numai produse oferite de companii binecunoscute, cu reputație solidă. Norton 360 este cea mai bună soluție recomandată de mine, fiind perfect de încredere.

📱 Pot folosi un VPN pe mai multe dispozitive?

Depinde de pachetul antivirus cumpărat. Avira Prime este prima mea recomandare pentru majoritatea celor care doresc protecție pe mai multe dispozitive printr-un singur pachet antivirus/VPN. Dar dacă dorești să-ți protejezi familia online, recomand Panda Dome datorită opțiunilor flexibile de abonament și a controalelor parentale oferite. Norton 360 oferă, de asemenea, unele dintre cele mai bune controale parentale de pe piață.

Source of Article